Tunnit ja leirit

Lapsille suunnattuja tanssitunteja 3-vuotiasta ylöspäin. Tanssitunneilla tutustutaan mielikuvien ja leikin avulla omaan vartalonkäyttöön, tilankäyttöön ja suuntiin sekä kehitetään omia perusliikuntataitoja ja reagointia musiikkiin. Tehdään helppoja, paljon toistoja sisältäviä tanssikoreografioita.

Kilpatanssikurssi lapsille

Kilpatanssia lapsille ja junioreille. Kilpatanssi on tanssiurheilua, jossa opetellaan kilpatanssitekniikalla latinalais- ja vakiotansseja. Harrastus sopii mainiosti niin tytöille kuin pojille. 

Tanssitunneilla tehdään myös erilaisia harjoituksia vartalonkannatukseen, -hallintaan- sekä rytmiikkaan. Kurssilaisten on myös mahdollisuus tutustua kilpailutoimintaan näytösten yhteydessä järjestettävissä näytöskilpailuissa tai osallistua parin kanssa johonkin Suomen tanssiurheiluliiton järjestämiin kilpailuihin. 

Tunneille voit tulla myös ilman paria. 

 

Katso Raahen ja Oulun tuntien aikataulut lukujärjestyksestä. Lisätietoa Oulun tunneista osoitteessa www.dscoulu.fi.

Showtanssi ja Dance!

Tästä on tanssiharrastus helppo aloittaa!

Showtanssi on lajina monipuolinen ja vauhdikas, jossa tanssiniloa ja esiintymistä ei unohdeta. Tunneilla tehdään koreografioita sekä helppoja tanssitekniikkaharjoituksia. Tunteja on tarjolla 6-9-vuotiaille.

 

Dance! 10-15-vuotiaiden tunneilla tehdään tanssitekniikkaharjoituksia sekä koreografioita niin showtanssiin kuin latinoshowtanssiin pohjautuen. HUOM! Syyskaudella 2018 ei ole tanssikoulun Dance!-ryhmää. 

 

Tunneilla tanssitaan soolona, joten et tarvitse paria näille kurssille.

Lasten tanssilliset liikuntaleirit

Kaikkea kivaa puuhaa, liikunnan ja tanssin riemua 6-13-vuotiaille tytöille ja pojille! Kesän 2018 leirit järjestetään Oulussa. 

Aikuisten paritanssit

Paritanssien ja tanssitekniikoiden saloihin pureutuva kurssi kaikille tanssijoille. Tunneilla tanssitaan parin kanssa, mutta tekniikkaa voi tulla harjoittelemaan yksinkin. 

 

Tansseina tunneilla ovat mm. valssi, hidas valssi, tango, foksi, quickstep, fusku, samba, chacha, rumba, jive, hitaat ja salsa. Tunneilla käydään vartalonkäyttö- ja jalkojenkäyttötekniikkaa, parityöskentelyä ja musiikinkäyttöä sekä rytmiikkaa.

Häätanssikurssit

Hääparin omien toiveiden mukaan räätälöity häätanssikurssi, jossa opetellaan perinteinen häävalssi tai valmistellaan koreografia parin valitsemaan kappaleeseen. Koreografia voidaan voi tehdä valssiin tai johonkin muuhun tanssilajiin, riippuen valitusta kappaleesta. 

Kilpatanssia junioreille, nuorisolle, aikuisille ja senioreille

Kiinnostaako tavoitteellinen harjoittelu? Tanssi harrastuksena antaa paljon. Tule sinäkin kokeilemaan DSC Oulun kursseille. Et tarvitse aikaisempaa tanssitaustaa alkeistunneille. Voit myös tulla kokeilemaan ilman paria.

Tunteja on tarjolla niin vasta-alkajille kuin Suomen huipputason tanssijoille.  

Tervetuloa harrastamaan upeaan ja menestyksekkääseen seuraan! 

Please reload

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

​© 2017 by Tanssikoulu Sanna Hirvaskari.